GMP Training Records for Contractors: What an Inspector Will Ask About Your Temps
By Dave Manchester, Scientific Recruiting, KORE1 Do FDA’s GMP training rules apply to the temps and contractors on your site? They do. 21 CFR 211.25 covers each person doing GMP work, whoever signs the paycheck, and your site owns those GMP training records. A staffing partner supplies verified work history and a ready start, not … Read more
